Nuffnang Ads

Friday, 21 September 2012

Bamboo Charcoal Slimming Suit
  PRODUK TERLARIS MASA KINI!!!
DAPATKAN PADA HARGA JIMAT...
1 PIECE BAMBOO CHARCOAL SLIMMING SUIT (FULLY COVERED)HIGH QUALITY GUARANTEED
MEMPUNYAI BUKAAN UNTUK MEMUDAHKAN ANDA BUANG AIR, UNTUK KESAN TERBAIK PAKAI DISIANG HARI SELAMA 8 JAM (SARUNG SELUAR DALAM DIBAHAGIAN LUAR)
TERDAPAT DALAM 2 SIZE :
SIZE
Size S-M (45-60kg) : Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg
Size L-XL (60-80kg) : Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg
HARGA OFFER : RM50.00


INGIN MENDAPATKAN BENTU BADAN MENARIK???????????GRAB IT NOW!!!!!!!

Satu lagi produk slimming suit yg menjadi pilihan ramai masa kini... Nak pakai memang senang.. sarung je dari bawah... masuk bahagian sebelah peha dulu... penties harus pakai kt luar yea untuk memudahkan buang air ke tandas.. di jamin tiada masalah bergulung kt hujung suit ini.. Ia tak mcm suit2 yg lain yea.. cuba lah!! :) 

Antara kebaikan sut ini adalah

- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan- menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi.Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). 

Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat- dijual di dalam kotak yang cantik dan sesuai dijadikan hadiah- warna: kelabu seperti di dalam gambar- untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan

PERHATIAN !!! Sila periksa body shaper anda sebelum dipakai. Body shaper yang rosak/koyak tetapi mempunyai kesan seperti telah dipakai tidak akan diterima semula dan wang tidak akan dikembalikan.Kotak akan diberi jika ada permintaan sahaja

SIZESize S-M (50-65kg) : Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg
Size L-XL (65-80kg) : Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg

CARA PEMAKAIAN * MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.

CARA CUCIAN Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesinPerah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup..

DAPATKAN UNTUK TUBUH BADAN YANG LANGSING.... :)

No comments:

Post a Comment