Nuffnang Ads

Tuesday, 24 September 2013

SKINCERITY - Best Skin Care Product in the WORLD!!!

 

 
RM2*9.90 SEBOTOL
*BOLEH BINCANG UTK HARGA MURAH.. ;)
 
 
Pertama Di Dunia!…
Satu satunya Masker Yang Bernafas Di Dunia.
Produk sebenarnya di gunakan oleh pakar2 bedah di kebanyakan negara2 di dunia. Now, baru dorang pasarkan demi membantu mereka2 yang mengimpikan kulit yg cantik, sihat lagi menarik debommm!!! hehehehehe
Hebat sbb ia adalah raking PERTAMA (No. 1) dalam dunia kecantikan.
SK II pun jatuh no. 8.. LANCOME dua puluh brape ntah.. lupe.. hehehe.. nnti tgk sdri eh..
Memang sgt bagus dan xsabar nk kulit lg bersih dan lemunnnn bgai bayi.. amboiii..hehehe..
Bleh baca yg bawah ni tuk info.. :)
• Penemuan Terbaru & Teknologi Yg DiPatenkan.
• Tahukah Anda Setiap Penemuan Teknologi Baru ramai yang akan menjadi Jutawan.
• Gred Farmasiutikal.
• Terbukti Berkesan Secara Klinikal (Clinically Tested)
• Terbukti Berkesan Secara Visual (Visible Results)
• 40% mengalami perubahan selepas 1- 2hari dan 90% pengguna selepas 30hari
• Telah DiUji dan Diluluskan oleh Badan Dermatologi.
• Disyorkan oleh Pakar Kulit.(Dermatologist Recommended)
• Selamat utk semua jenis kulit.
• Sesuai Utk Semua Peringkat Umur dan Jantina. TIADA SEKATAN.
• Ranking No1 drp Undian dan Kaji selidik pengguna “Top Ten Skincare Product of the world”
• Skincerity segalanya tentang Kesihatan Kulit Anda.
• Boleh digunakan untuk tujuan Kosmetik dan Klinikal 2 dlm 1.
• Skincerity Nightly Breathable Masque is a revolutionary cosmetic barrier that helps your skin feel smoother and look younger in just days. Lebih Cantik Lebih Kejelitaan dan Mengembalikan Keremajaan Kulit. Nucerity Mempunyai produk yang Di Patentkan dan Mendapat Geran drp Kerajaan USA Bernilai USD7juta melalui National Institute of Health. Untuk Kajian “Skin Cancer dan Diabetic wound (luka akibat penyakit kencing manis).

 
 
JOM TENGOK TESTIMONI 
 
 
  
 
 
 
Right Product – Ciri cirinya
1. Unik Tiada Seumpama nya dipasaran.
2. DiPatenkan – Company lain tidak boleh menirunya. With Proven Science
3. Produk yang ada nilai tambah. ADDED VALUE.
4. Consumable – habis pakai beli lagi kerana produk bagus.
5. Produk yang boleh menyelesaikan Masaalah/Problem orang ramai.
6. Produk yang ada faktor W.O.W. Perubahan cepat bila guna produk. Safe and fast result.
APA ITU SKINCERITY DAN APAKAH PERBEZAAN YANG ADA PADANYA? Skincerity Nightly Breathable Masque ialah satu revolusi baru untuk masker yang boleh bernafas, digunakan sekaligus untuk menggantikan set skincare anda seperti toner, pelembab, krim malam, serum,foundation cover face (kulit menjadi sihat,sangat radian bersinar,halus,lembut dan cantik) Atau meningkatkan mutu set skincare yang sedia ada bila diguna bersama skincerity – hanya dengan sekali Skincerity sehari. Ratakan pada permukaan muka dengan hanya ‘roll on’ botol Skincerity sebelum masuk tidur.
Lapisan masker yang terbentuk dengan sangat-sangat nipis tidak akan menyerap seperti krim atau ‘foams’. Tetapi lebih bertindak sebagai pembalut luka yang menyamai kulit memelihara, menyimpan lembapan dan mengawal lembapan. Skincerity mempunyai dua agen anti-oksidan yang sangat kuat dalam merawat kulit; iaitu Vitamin E organik dan Grape seed Oil. Malah, teknologinya telah menjadikan lembapan semulajadi dari tubuh/kulit kita sendiri sebagai agen penting untuk menyeimbangkan/mengawal lembapan kulit.PERLUKAH SAYA MENUKAR LANGKAH PENJAGAAN KULIT HARIAN SAYA?
Tak perlu sama sekali. Anda cuma roll kan sahaja skincerity sebelum tidur, dan biarkan saja ia kering dalam masa beberapa saat dan just go to bed. Anda masih boleh guna produk kesayangan anda malah boleh mengurangkan kuantiti penggunaannya.
SAYA SUDAH CUBA BERMACAM PRODUK. BAGAIMANA SAYA BOLEH TAHU SKINCERITY SESUAI UNTUK SAYA? Sudah beribu-ribu orang menggunakan Skincerity sejak ia dikeluarkan sehingga mendapat pengiktirafan sebagai Best Selling cosmetic Product 2013. Skincerity telah melalui ujian dermatologi dan sangat disarankan penggunaannya. Ia juga telah menjalani klinikal ke atas pesakit yang sebenar dan menunjukkan bukti yang disahkan. Keputusan dari percubaan klinikal yang dilakukan di University of Texas Health Science Center menunjukkan 67% mereka yang menggunakan Skincerity mengalami pengurangan kedutan pada kulit sebanyak 39%, dengan sesetengah dari mereka telah pulih 200%. Kebanyakannya melaporkan hasil yang dramatik dalam masa beberapa hari!
 
TEMPOH MASA PERUBAHAN PADA KULIT SETELAH MENGGUNAKAN SKINCERITY?
Kebanyakan (40%) pengguna melaporkan tona kulit yang bertambah baik dalam 1 atau 2 hari sahaja! manakala 90% selepas 30hari menggunakan Skincerity. Walaubagaimanapun, tempoh untuk pemulihan kulit adalah pelbagai bergantung kepada keadaan kulit sejauh mana masalah yang dihadapi.Kebanyakan pengguna akan mula melihat dengan jelasdan merasai perubahan dalam masa seminggu penggunaan.Dengan penggunaan yang berterusan, kebanyakan pengguna melaporkan dapat menyelesaikan masalah : Untuk Tujuan Kosmetik Boleh digunakan pada bahagian Muka,Leher dan Dada, Tangan, Lengan, Siku dan Kaki selagi ada Kulit. Kulit yang rosak disebabkan oleh sinaran matahari masalah saiz pori-pori yang besar, kulit kusam dan kering, Stretch Marks/ Tona Kulit tak sekata Menambah Elastik/Keanjalan Kulit Menegangkan Kulit yang kendur Tekstur kulit yang agak kasar/ Kulit Bersisik Kulit Kemerahan disebabkan rawatan Facial Boleh digunakan selepas rawatan Laser (IPL) Bintik2 penuaan, Garis halus penuaan dan Kedutan. Sebagai Booster kepada produk penjagaan Kulit yang sedang anda gunakan dan banyak lagi kegunaannya Untuk Tujuan Klinikal Jerawat (acne)/Scars (raise and Kiloid scars) Rashes/Eczema/Rosacea KP (Keratosis Pilaris) – Reddish Bumpy skin Itching/ Mosquito Bites/Poison Ivy and Oak Minor Burn (Not for open or oozing wounds)/Sun Burn


APAKAH PERBEZAAN ANTARA SKINCERITY DAN RAWATAN LAIN UNTUK KULIT?
Sememangnya penggunaan Skincerity sangat berpatutan harganya berbanding rawatan lain untuk kulit. Ini kerana,dengan penggunaan skincerity ia menyamai satu set lengkap skincare kelas A++, beribu ringgit rawatan salon kecantikan badan ‘Chemical Peel’.Sangat jimat masa memandangkan penggunaan hanya makan masa beberapa saat penyediaan. Ia melakukan tugas 5 produk dalam 1 botol-1. Cleanse cucian wajah menyeluruh, hapuskan bakteria dan melindungi kulit. Kulit yang bebas bakteria mudah sembuh. 2. Rejunavate-membekalkan nutrisi ke kulit vitamin E dan Minyak Biji Anggur Melepaskan anti-oksidan ke dalam kulit. 3. Exfoliate-Melupaskan sel2 kulit yg mati. 4. Amplify-Pemangkin atau booster kepada skincare yg sedang digunakan. Tidak perlu tukar brand. 5. Moisturize-Melembapkan kulit dr dalam. dengan memerangkap air dlm.badan kita dr terpeluap.keluar.-Ia sangat sesuai pada mereka yang mempunyai jadual hidup yang sibuk dan padat.
BAGAIMANA UNTUK SAYA MENCUCI SKINCERITY DARI WAJAH?
Diwaktu pagi anda akan mendapati skincerity telahpun mengelupas dan melapisi lapisan atas kulit. Bila kulit sudah berhidrasi,skincerity akan mengelupas dipermukaan kulit dan kelihatan seperti‘peel off mask’ yang kering. Apa yang anda perlu buat hanya mengurut secara perlahan permukaan kulit dengan air suam atau lotion. Anda juga boleh menggunakan tuala kecil untuk mencuci sisa-sisa yang tinggal pada kulit. Sebenarnya, semasa mencuci sisa skincerity itu lah, kita membantu kulit untuk menunjukkan lapisan yang baru sel kulit yang lebih muda dan sihat.
 
BAGAIMANA JIKA SKINCERITY MELEKAT PADA KULIT SAYA DIWAKTU PAGI?
Skincerity sesuatu yang memang ‘bijak’. Ia akan melekat pada kulit yang kering atau rosak dengan teruknya, sehingga kulit telah mendapat kelembapan yang cukup dan tersimpan dalam keadaan sihat. Lekatan skincerity pada kulit adalah salah satu proses hidrasi kulit. Sehingga lembapan semulajadi terkumpul, anda boleh ‘apply’ sedikit pelembab waktu malam biarkan kering,kemudian gunakan skincerity. Ini akan membantu anda untuk menarik keluar skincerity diwaktu pagi. Gunakan berterusan,dalam beberapa waktu, masalah kering yang dahsyat akan berubah menjadi lembap
BAGAIMANA SKINCERITY DIKATAKAN BERTINDAK SEAKAN-AKAN KULIT KITA?
Skincerity mengandungi formula dipatenkan yang apabila digunakan, ia menyerupai lapisan kulit yang akan mengekalkan kelembapan kulit dari dalam,mengeluarkan semua anasir tidak baik pada kulit dan biarkan kulit bernafas. Skincerity mewujudkan persekitaran supaya kulit dapat bernafas walau dlm keadaan tertutup, dan ia mampu mengekalkan kelembapan semulajadi sendiri dan menerima antioksidan untuk berjam-jam lamanya semasa kita tidur. Ia berfungsi seperti kulit kedua. cara, Skincerity mewujudkan persekitaran lagi bernafas yang tertutup untuk kulit anda untuk mengekalkan semula jadi sendiri kelembapan dan menerima antioksida untuk berjam-jam semasa tidur anda. Ia berfungsi seperti kulit kedua.
SKINCERITY MENGANDUNGI ACETONE SEBAGAI RAMUAN ADAKAH IA BOLEH MENGERINGKAN KULIT SAYA? Tidak sama sekali.Acetone yang merupakan gred farmasi (2-Propanone) adalah non-toxic dan tak akan sekali-kali mengeringkan kulit. Skincerit Acetone yang dimiliki Skincerity digunakan untuk memperbaiki kulit, menukarkan liquid di dalam botol kepada masker muka yang jernih, menjauhkan bakteria, dan membentuk kulit yang sihat dan bernafas melalui liang mikro pada lapisan masker.Apabila cecair skincerity telah bertukar menjadi filem halangan bernafas atau masker (kurang daripada 5 saat), aCetone akan menyejat keluar dari kulit. Hasilnya, kulit lebih sihat, lembapan yang cukup,serta lebih muda dari biasa.
WANGIAN APAKAH YANG DIGUNAKAN DALAM SKINCERITY?
Wangian kami adalah RIFM(Institut Penyelidikan Fragrance Bahan-bahan) yang diluluskan, yang bermaksud wangian adalah tidak merengsakan kulit. KENAPA VITAMIN E? Vitamin E adalah ramuan penting dalam Skincerity. Ujian klinikal telah membuktikan bahawa Vitamin E mempunyai kesan anti-aging/anti-wrinkle kuat pada kulit. Ciri-ciri antioksidannya membantu meningkatkan penghasilan sel baru menggantikan sel yang kering dan rosak. Ianya juga bagus untuk rawatan kedutan dan parut. Yang paling penting vitamin E yang digunakan adalah jenis yang terbaik dunia iaitu natural vitamin E.
KENAPA MENGGUNAKAN GRAPE SEED?
Vitis vinifera (minyakbiji anggur) adalah antioksidan yang kuat yang pembaikan kerosakan tisu dan mengelakkan tekanan pada tisu.. memiliki sifat-sifat regeneratif dan penyusunan semula yang membolehkan kawalan yang lebih baik untuk lembapan kulit. Vitis vinifera mengandungi proanthocyanidins, yang sangat membantu dalam mengurangkan kerosakan kepada kulit akibat pancaran matahari,mengurangkan kerosakan radikal bebas, dan berguna dalam penyembuhan luka.
 
ADAKAH SKINCERITY SELAMAT UNTUK SEMUA KAUM DAN SEMUA JENIS KULIT?
Semua jenis kulit dan bangsa telah berjaya dengan Skincerity. 
DILULUSKAN SKINCERITY FDA?
FDA mempunyai garis panduan untuk seorang ahli physycian untuk menghasilkan produk penjagaan kosmetic dan keselamatan dan skincerity telah memenuhi garis panduan yang disediakan.
DI MANA KAH TEMPAT YANG SESUI UNTUK MENYIMPAN SKINCERITY?
Untuk hasil yang terbaik, simpan dalam kedudukan tegak pada suhu bilik.
BERAPA LAMA SATU BOTOL DAPAT BERTAHAN?
Botol 1oz (30ML) adalah saiz standard. Kebanyakan pengguna melaporkan bahawa 1oz bertahan lebih sebulan- 2 bulan sekiranya digunakan setiap malam dibahagian muka sahaja. (boleh menggunakannya selang sehari selepas dua minggu)
SKINCERITY MERUPAKAN PRODUK JUALAN REVOLUSI KECANTIKAN TERBAIK 2013.
SKINCERITY Hanya satu-satunya masker didunia yang dipatenkan utk bernafas ketika tidur dgn menghidrat kulit dan tidak menghilangkan kelembapan semulajadinya dan Oksigen masuk ke lapisan dalam kulit untuk membantu Pembentukan sel sel baru. SKINCERITY juga menyebabkan produk kegemaran anda yang lain bekerja dgn lebih efektif – hanya sapukan skincerity dan anda akan mendapati produk anda yang lain akan kekal serta tidak akan mengotorkan tempat tidur anda.
5 Benefits in 1 (C.R.E.A.M)
1. Cleanse – bersihkan kulit drp bakterial dan kuman. Kulit bersih umpama di steril. Ia juga melindungi kulit drp jangkitan. Kulit yang bersih mempercepatkan penyembuhan dan penyerapan nutrien.
2. Rejunavate – Membentuk sel dan kolagen serta anti oxidan anti penuaan…menghilangkan kedutan halus dan ada lifting effect.
3. EXFOLIATE – membuang sel2 mati.
4. AMPLIFY – BOOSTER kepada produk kecantikan yg sedang anda gunakan.
5. MOISTURIZER – Melembapkan kulit dan halus sepert bayi.
 

No comments:

Post a Comment