Nuffnang Ads

Tuesday, 6 November 2012

Kopi Mahkota Dewa - Kopi Pra-campur 14 IN 1HARGA - RM45.00
30GM X 20 SACHETS

 
Kopi Mahkota Dewa dicipta untuk penggemar kopi yang ingin memiliki yang terbaik di dalam kehidupan. Diadun dengan biji kopi Arabica Mendahling dan ekstrak Mahkota Dewa serta 10 herba pilihan yang terbaik dan berkhasiat.

SEJARAH
Pohon Mahkota Dewa ( Phaleria Macrocarpa ) berasal dari hutan belantara di Papua New Guinea dan jika tanahnya subur ketinggiannya boleh mencapai hingga 5 meter. Buahnya berwarna merah menyala seperti epal dan boleh berbuah sepanjang tahun jika tidak diganggu oleh pencemaran aktiviti manusia.

Sudah berkurun khasiat Mahkota Dewa menjadi rahsia istana Kesultanan Kepulauan Jawa. Sejak diketahui umum, Mahkota Dewa kini digunakan secara meluas dalam perubatan alternative untuk pelbagai penyakit di Indonesia.

KHASIAT
Mahkota Dewa ( Phaleria Macrocarpa ) dan 10 herba pilihan.

Kajian saintifik menunjukkan khasiat Kopi Mahkota Dewa mempunyai pelbagai bahan bioaktif yang berfungsi bagi mencegah berbagai penyakit antaranya kanser, penyakit jantung, hepatitis, diabetis, kolestrol tinggi, melancarkan perjalanan darah, lenguh-lenguh sendi, penyakit hati, mengurangkan berat badan, mengurangkan kadar gula dalam darah dan menambah tenaga kelelakian.
Ianya juga mempunyai Vitamin C, Protein, Kalsium, Magnesium dan Potassium. Mengikut kajian empiric sehingga kini masih belum terdapat lapuran mengenai kesan sampingan kepada para pengguna. Jika diamalkan selalu insyaAllah boleh mencegah penyakit-penyakit tersebut.

KANDUNGAN
Krimer bukan tenusu, kopi, gula, ekstrak herba Mahkota Dewa, Lempoyang, Temulawak, Goji, Jerangau, Kayu Manis, Halia, Buah Pala, Kulit Manggis, Mengkudu dan Ginseng.
Bertenaga Dan Kesegaran Maksima !

No comments:

Post a Comment