Nuffnang Ads

Sunday, 9 December 2012

Fellina Inch Loss

SLIMMING LOTION mengandungi bahan yang boleh membakar lemak di bahagian badan andaLotion adalah keluaran tempatan, FELINNA INCHLOSS, tersangatlah best sebab :WANGI !

TIADA BAHAN KIMIA!

MUDAH DIGUNAKAN!

TIDAK PANAS!

DIJAMIN BERKESAN!


**************************************************


Inchloss Lotion by felinna amat berkesan

dan kenapa anda semua patut memilih inchloss? :


 
Inchloss tak terlalu panas dan berbau seperti minyak angin dan mudah dibawa malah senang dipakai walaupun ketika bekerja.  Time kerja pun lebih selesa.
Inchloss selamat untuk wanita hamil kerana bahannya tidak mengandungi sebarang chemical.
Inchloss rumusan yg baik utk kulit, lembut pada kulit, masalah kulit kering, selulit, dan tapak kaki merekah.
Felinna mencuba sendiri dan rasakan result yang sebenar.  Boleh tgk gambar kt bawah.  


PINK COLOUR IN TEXTURE180GRAM  
Harga:  RM75


**************************************TESTIMONIAL SIS FELINNA D'OWNER OF INCH LOSSSalam ♥sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!

NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥No comments:

Post a Comment